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Food Biotechnology and Process EngineeringEric Morelle engl

Ein rotes Dreieck, darunter drei orangen senkrechten Balken als Symbol für Fakultät 3. Das Symbol befindet sich innerhalb  des kreisförmigen Schriftzuges: Prozesswissenschaften.

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M. Sc. Eric Morelle

Lupe

Technische Universität Berlin
Faculty III
Institute of Food Technology and Food Chemistry
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering
Sekr. KL-FG 1
Königin-Luise-Str. 22
14195 Berlin
GERMANY


Tel.: +49 30 314 71847
Fax: +49 30 832 7663
E-Mail: 

 

 

Research Project: 

Wissensbasierte Prozessführungsstrategie zur stoffadaptiven Vermeidung des Überschäumens beim Abfüllen schaumfähiger, nicht-karbonisierter Getränke (AiF 19711-N, 2017-2020)

 

Fields of Interest:

  • Applications of modern Machine Learning methods in food technology
  • Analysis of multivariate data for process optimization 

 

 

 

  

short CV
Year
Experience
Institution
since 01/2020
Research Associate
Technische Universität Berlin, Faculty III Process Sciences Chair of Food Biotechnology and Food Process Engineering
11/2019
Master thesis: “Convolutional neural networks for foam detection in images and foam prediction from bottling process data
Technische Universität Berlin, Faculty III Process Sciences Chair of Food Biotechnology and Food Process Engineering
2018-2019
Student Assistant
Technische Universität Berlin, Faculty III Process Sciences Chair of Food Biotechnology and Food Process Engineering
2017-2019
Study of food Technology (M.Sc.)
Technische Universität Berlin
2013-2017
Studies in Food and Nutrition Sciences (B. Sc)
Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

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