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M. Sc. Bastian Eysel
Technische Universität Berlin
Faculty III
Institute of Food Technology and Food Chemistry
Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering
Sekr. KL-FG 1
Königin-Luise-Str. 22
14195 Berlin
GERMANY
Tel.: +49 30 314 71411
Fax: +49 30 832 7663
E-Mail: bastian.eysel(at)tu-berlin.de
Research Project:
AiF-Project: Charakterisierung und Bewertung des Beschädigungspotentials von Früchten in Fruchtzubereitungen beim Transport durch Rohrleitungseinbauten
Fields of Interest:
- Particle Image Velocimetry in multiphase flows
- Numerical simulation of viscoelastic solids
- CAD
Year | Experience | Institution |
---|---|---|
since 06/2020 | Research associate | Technische Universität Berlin, Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering |
03/2020 | Master thesis: „Fluidmechanische Analyse eines zylinderförmigen Blasensäulenreaktors mittels 2D Particle Image Velocimetry.” | Technische Universität Berlin, Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering |
01/2018-03/2020 | Executive liquidator | DK Kommunikation & Management GmbH i.L. |
01/2016-10/2017 & 01/2019-12/2019 | Student assistant | Technische Universität Berlin, Department of Food Biotechnology and Food Process Engineering |
2010-2020 | Studies of food technology | Technische Universität Berlin |